dissabte, 1 d’agost del 2009

Nou hospital! que quede ben clar!

No fa molt l'alcaldessa Lina Insa insistia en criticar el gran tamany dels cartells que informaven de la construcció d'obres finançades pel ministeri ("de zapatero"),el conegut plan E, molt original per cert.Segons la pepera,es gastaven diners innecessaris en la seua col·locació. En canvi ara la truita deu haver-se capgirat, perquè ens acaben d'instalar un cartell gegant en el solar on es construirà el tan anhelat Hospital Comarcal d'Ontinyent, i a la TVO s'han encarregat de donar-li la botifarra suficient per a que tota la ciutadania se n'adone de la grandiositat del monument,que podrà llegir-se a quilòmetres de distància.I en castellà per descomptat!

2 comentaris:

  1. de res, home, pel llibre... saps que ho faig ben gustosament i que me n'alegra que t'agrade la lectura (no tant com a mi, que "m'obsessiona segons tu")... i sí, clar, ja saps que si per alguna cosa es caracteritza el PP és pel seu colosalisme, tan humil i tímid que dóna gust... ara mateix acabe de saber que s'arxiva el cas Camps... molt trist, açò de viure ací, ja ho saps, molt trist...

    ResponElimina
  2. jaja pos ja ves...has vist cuatro?? han posat a caldo als de canal 9:"estas son las imágenes de la televisión publica valenciana(...)que solo ha de dicado 1 minuto para afirmar que el caso gurtel esta cerrado" menos mal k ho han tret perk la cosa es escandalosa!

    ResponElimina

hit counter