dijous, 23 de setembre del 2010

Imagina un país...


Imagina un país on tot és verd, amb boscos de veritat d'arbres de diferents espècies i de 20 metres de tronc, conills i raboses, molses per tot arreu...Un país on es respira aire pur, amb l'ambient absolutament net, amb multitud de llacs que semblen mars emmig la terra. On l'arquitectura es fussiona amb la natura i la respecta. Un país on hi ha un autèntic civisme i els pobles i ciutats estan impecables. Es tracta de l'Escandinàvia: concretament del sud de Finlàndia que vaig visitar amb un grup de 56 persones de l'escola d'arquitectura de València aquesta setmana passada .Realment una passada!


Hem vist moltíssim, tant d'arquitectura com de natura, des de Helsinki fins Jyväskylä , hem assistit a activitats culturals, hem tastat el menjar autòcton com també s'hem comunicat amb gent d'allí, i fins i tot alguns ens convidaven a passar. També hem suportat un fred atípic en les nostres terres a hores d'ara i un oratge bastant peculiar...
Aquest viatge ,a més ha servit per conéixer molta gent del grup, i passar-ho genial! Tot açò i molt més ha sigut Finlàndia, que quedarà per sempre en el cor, i qui sap en un futur potser torne per allí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

hit counter